0 student
Strategjia dhe komunikimi grafik është shtylla kryesore ku mbështet çdo projekt në marketing, dhe aleatet tuaj më të mirë për të zhvilluar të marketingun vizual janë programet Adobe Illustrator dhe Photoshop.

Në këtë praktikë do të përvetësojmë në mënyrë profesionale se si të krijomë elementët kryesore të një marke e cila më pas do përgatitet për tu futur në tregun real.

Në fund të kësaj praktike intesive do të dini gjithçka që ju nevojitet për të realizuar çdo projekt  grafik në Adobe Illustrator dhe Photoshop, në një mënyrë të optimizuar dhe profesionale.

Instructor

Experienced Chief Executive Officer with a demonstrated history of working in the marketing, design and development in web-technology. Skilled in UI/UX Design, Web Developer, Trainer/Lector for Web Technology & Multimedia Design, Successful Marketing Strategies & Business Planning.
Free